De mooiste Adventskalenders die je nu met veel korting kan kopen

Ieder jaar twijfel ik weer of ik een adventskalender ga aanschaffen. Ik vind het zo leuk om te zien en het idee dat je er…

by 

Ieder jaar twijfel ik weer of ik een adventskalender ga aanschaffen. Ik vind het zo leuk om te zien en het idee dat je er allemaal kleine dingetjes in stopt vind ik ook zo schattig. Het hield mij alleen wel tegen dat er tijdens de maand december al zo veel gegeven wordt. Eerst de schoen zetten, dan Pakjesavond en daarna nog eens de Kerstdagen. En dan zouden we ook nog iedere dag een cadeautje geven door middel van een adventskalender. Maar nu er extra veel korting is, begin ik toch weer te twijfelen. Er zijn zo veel mooie adventskalenders! Ze zijn heel decoratief en eigenlijk is het natuurlijk ook wel heel gezellig om in ieder “vakje” gewoon een chocolaatje te doen. Dus ja, ik denk dat ik nu wel echt “om” ben.

Bij Zara Home zag ik er een paar, maar deze zijn helaas al uitverkocht. Het liefst zou ik een mooie adventskalender willen hebben die je op kan hangen. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en ze staan prachtig aan de muur. Daarom ging ik op zoek naar een paar mooie adventskalenders die je nu met korting of goedkoop kan aanschaffen.

Mooie adventskalenders van stof

1. Liewood Kerstkalender – Babbo – Holiday/Sandy Mix €60,97

Deze adventskalender vind ik heel erg schattig! Er staan allemaal leuke afbeeldingen op weergegeven die zowel goed bij de winter als bij Kerst passen. Hij is gemakkelijk op te hangen en er zit aan ieder vakje een lusje om ‘m open te maken. Het lijkt mij alsof de vakjes best ruim zijn.

2. Konges Slojd adventskalender christmas seedpearl €49,95

Deze adventskalender is horizontaal in plaats van verticaal en dat vind ik eigenlijk ook wel heel tof! Daarnaast vind ik de afbeelding van de konijntjes mega schattig. Daar is Konges Slojd wel heel erg goed in. Het enige nadeel vind ik alleen wel dat je ieder “cadeautje” aan een ringetje moet hangen.

3. Adventskalender met houten ster €18,95

Bij Slingershop.nl zag ik deze adventskalender. Hij is vrij basis maar ook lekker goedkoop. Daarnaast krijg je er een houten ster bij die je in de vakjes kan stoppen om de dag aan te geven. Hierdoor zou je er eigenlijk geen cadeautjes meer in hoeven stoppen.

4. Katoenen cadeauzakjes van Numero 74 €25,20

Ben je wel voor een adventskalender met ringetjes gegaan of wil je liever gewoon losse zakjes ophangen aan bijvoorbeeld een mooie stok? Dan zijn deze zakjes van Numero 74 wel heel erg mooi.

5. Konges Slojd Noel kerstkalender seedpearl €55,97

Nog zo’n mooie stoffen adventskalender van Konges Slojd. Deze is langwerpig en lijkt erg op de adventskalender van Liewood. Ook hier worden hele mooie afbeeldingen op weergegeven en ook deze is adventskalender is gemakkelijk op te hangen.

6. Adventskalender van Sostrene Grene €21,90

Deze leuke adventskalender van katoen heeft mijn hartje gesloten. Ik vind hem zo mooi en lief! En hij is ook erg betaalbaar. Helaas zit ik er wel mee dat hij allemaal ringetjes heeft in plaats van zakjes. Dat vind ik toch een beetje onhandig.

7. Broste Adventskalender Karla €35,00

Wil je een adventskalender dat goed in het interieur past, dan zou deze van Broste erg mooi kunnen zijn. Hij is heel stijlvol en net wat langer dan de andere stoffen adventskalenders.

8. OYOY Circus Christmas Calendar €38,64

OYOY heeft zo veel schattige woondecoratie waar je echt blij van wordt. En ook deze adventskalender past perfect bij dit mooie merk. Hij lijkt erg op een circustent, waardoor hij ook bij kinderen zeker in de smaak zal vallen. Want hoe leuk is dat pompom bolletje aan de bovenkant!

Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *