5x Lieve cadeautjes om aan je partner te geven

De maand december staat in het teken van geven. We gaan massaal op zoek naar leuke cadeautjes voor onze kinderen, kleinkinderen en de andere leden…

by 

De maand december staat in het teken van geven. We gaan massaal op zoek naar leuke cadeautjes voor onze kinderen, kleinkinderen en de andere leden van de familie, maar toch komt het nog best vaak voor dat we onze partner een beetje vergeten. Het kopen van kerstcadeautjes kan lastig zijn wanneer je het gevoel hebt dat de ander alles al heeft en het waarschijnlijk anders wel zelf zou kopen. En toch is het juist een goed moment om jouw partner te laten zien dat je veel om hem of haar geeft. Een kerstcadeau hoeft namelijk niet altijd veel geld te kosten en het wordt vast erg gewaardeerd! Maar hoe kun je je geliefde nu eens goed verrassen? Ik heb een lijstje gemaakt met lieve cadeautjes om aan je partner te geven.

Een liefdesbrief

Het eerste cadeau idee voor je partner is een liefdesbrief. Geen what’sappje, maar een echte brief. Deze brief kan je zo uitgebreid maken als je wilt. Eventueel kun je er foto’s bij doen of een lief gedichtje. Vind je het toch een beetje lastig, dan zijn er ook hele leuke invulboekjes verkrijgbaar die je in kan vullen.

Een spelletje

Vaak ploffen we s’avonds op de bank en kijken we een tv-programma, serie of film. Heel erg gezellig, maar hoe zou het zijn om weer eens een bordspel te gaan spelen. Ticket to Ride is een grote favoriet! Maar ook Kolonisten van Catan en Escape room spelletjes zijn erg tof om met je partner te spelen.

Een adventskalender

Het krijgen van cadeautjes vindt iedereen leuk. Tijdens de maand december zijn er veel winkels die adventskalenders verkopen. Dit zijn cadeauverpakkingen met daarom 24 cadeautjes. Het is de bedoeling dat je tot aan kerst iedere dag een cadeautje krijgt. Supertof! Maar het is natuurlijk nog veel leuker als je deze adventskalender zelf gemaakt hebt. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes, koekjes, chocolaatjes waar diegene van houdt. Een lekkere douchegel, geurkaarsjes, een tijdschrift. Of juist lieve zelfgemaakt dingetjes als een kerstboomhangertje, een fotoboekje of een ingelijste foto.

Een avondje uit

Een avondje uit doen jullie misschien al wel, maar hoe gezellig is het om je partner te verrassen met een avondje uit die jij gepland hebt. De hele avond is een verrassing. Misschien kunnen jullie samen ergens gaan eten waar jullie nog niet eerder gegeten hebben. Of juist de plek waar je jullie elkaar voor de eerste keer ontmoet hebben.

Een weekendje weg

Tenslotte is het een heel mooi cadeau om samen herinneringen te maken door er even tussen uit te gaan. Boek een weekendje weg. Laat de bestemming nog onbekend, zodat het een nog leukere verrassing wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *