6x Mooie boeken als cadeau voor Kerst

De feestdagen komen er aan en dat kan behoorlijk wat cadeau-stress opleveren. Vooral als je met familie of vrienden lootjes getrokken hebt. Wat koop je…

by 
de jongen, de mol, de vos en het paard Charlie Mackesy kaarsen windlicht

De feestdagen komen er aan en dat kan behoorlijk wat cadeau-stress opleveren. Vooral als je met familie of vrienden lootjes getrokken hebt. Wat koop je voor iemand die je niet zo goed kent? Wat koop je voor iemand die alles al heeft? En wat zijn nu cadeau’s die iedereen leuk zou vinden? Ik kan me heel goed voorstellen dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je voor een ander moet kopen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een paar boeken die vast in de smaak zullen vallen. Stuk voor stuk zijn het boeken met goede reviews. Nu alleen nog even kiezen welk boek het beste bij de persoon past en dan heb je vast een goed kerstcadeau! (Klik op het boek voor meer details)

Mooie boeken als Kerstcadeau

Het boek “Overprikkeld brein” is een perfect boek voor iemand die bewust met zijn of haar leven bezig is. Ik ben hier zelf ook erg benieuwd naar, omdat er ook een stukje in staat over wat het effect is van bepaalde muziek luisteren voordat je gaat slapen.

Het tweede boek is een invulboek. Hier zijn meerder varianten van, waardoor het een leuk, creatief boek is om te geven. Samen met mijn beste vriendin kochten we allebei het boek dat speciaal voor beste vrienden is samengesteld. Super leuk!

Het derde boek is een soort van mini dagboek. Je schrijft hier iedere dag, 5 jaar lang een zinnetje in. Dit kan iets zijn wat je kwijt wilt of wat je beleefd hebt. Wat je wilt onthouden of misschien wel een gedichtje. Ook hier zijn meerdere varianten van.

Het boek Wij waren, ik ben van Isreal van Dorsten gaat over het gezin dat opgesloten zat in het dorp Ruinerwold. Ook hier ben ik erg benieuwd naar!

Het 5de boek is een kinderboek en is een perfect cadeau voor een ouder kind dat van lezen houdt. Het boek “Films die nergens draaien” heeft zelfs een Gouden Griffel gekregen!

En tot slot een favoriet van mijzelf, namelijk “De jongen, de mol, de vos en het paard.” Ik heb zelf de eerste versie van het boek, maar stiekem vind ik deze geanimeerde versie ook wel echt heel mooi om in mijn boekenkast te hebben staan!

Deze boeken zijn leuk om aan je geliefde te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *