Leuk om te dragen tijdens Kerst!

Nu we weer gezellig met elkaar Kerst kunnen vieren zijn er ineens ook weer meer dingen om over na te denken. Met wie vieren we…

by 

Nu we weer gezellig met elkaar Kerst kunnen vieren zijn er ineens ook weer meer dingen om over na te denken. Met wie vieren we Kerst en op welke Kerstdag? Wat ga ik serveren? Nemen we cadeautjes mee? En wat doe ik aan? Deze laatste is wat mij betreft altijd een klein beetje overdreven. In de mooiste Kerstcommercials, tijdschriften en kerstfilms zie je vaak dat Kerst ook de tijd is om een prachtige jurk of een strak pak te dragen. Het is natuurlijk wel heel chique, maar stiekem is het ook wel heel fijn om gewoon comfortabel kleding te dragen die er ook nog eens stijlvol uitziet. Daarom vandaag 9x Leuk om te dragen tijdens kerst!

Kerst outfit inspiratie

Leuke, comfy items hè! Ik ben zelf wel helemaal weg van lange trui-jurken. Lekker zacht, warm en je kan er ook nog eens prima in uitbuiken. Maar ook de combinatie van een leuke trui en een glitterbroek vind ik heel tof! Zo wordt je kerstoutfit toch nog spectaculair.

Alle items van deze kerst outfit inspiratie zijn trouwens verkrijgbaar bij H&M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *