Zelf Bunny cinnamon rolls voor Pasen maken

Wat heb je nodig Zo maak je zelf Bunny cinnamon rolls voor Pasen Maak de Cinnamon Rolls zoals op de verpakking aangegeven wordt. Haal de…

by 

Wat heb je nodig

  • Danerolles
  • 25 gram boter
  • Poedersuiker
  • Beetje water

Zo maak je zelf Bunny cinnamon rolls voor Pasen

Maak de Cinnamon Rolls zoals op de verpakking aangegeven wordt. Haal de zes rollen iets los en maak van het uiteinde twee konijnenoortjes. Houd er rekening mee dat het deeg nog gaat uitzetten, dus buig de konijnenoortjes iets ruimer.

Tijdens het bakken kwam mijn man naar beneden. Hij vond het zo lekker ruiken en wilde graag weten wat het was. Ook de kinderen konden niet wachten om het te zien. En ja, ook ikzelf stond te trappelen om het te proeven.

Toch liet ik de bunny’s afkoelen. Ik wilde ze namelijk nog decoreren met een beetje glazuur. Glazuur maak je heel gemakkelijk zelf door poedersuiker met een klein beetje water te mengen. Maak het glazuur niet te dun, anders druipt het van de Bunny Cinnamon rolls af.

Dit is natuurlijk erg lekker om met Pasen te eten, maar eigenlijk kan het ook het hele jaar door. Vooral op een zondagmorgen is het super lekker om ze te maken en het hele huis naar cinnamon rolls te laten ruiken. Mmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *