Dit moet je doen in de herfst!

Het is herfst. Daar kun je niet omheen. Het is een heerlijke tijd als het zonnetje schijnt en je de kleuren van de bladeren langzaam…

by 

Het is herfst. Daar kun je niet omheen. Het is een heerlijke tijd als het zonnetje schijnt en je de kleuren van de bladeren langzaam ziet verkleuren. Maar toch is het ook een seizoen waarin het vaker regent, waait en de dagen korter zijn geworden. Ik kan me goed voorstellen dat je de zomer mist. Maar toch zijn er ook leuke dingen die je kan doen tijdens de herfst!

1. Het is een hele gezellige tijd. We zitten meer binnen en maken het in huis gezellig met kaarsjes, dekentjes en warme drankjes. Maak hier gebruik van door extra vaak te ontspannen.

2. Ga de natuur in! Het is momenteel heel erg fijn om buiten te zijn. Vooral ’s morgens als het zonnetje nog niet zo lang aanwezig is. Het licht straalt dan nog mooier op de verkleurde herfstbladeren.

3. Ga naar het bos. Er zijn veel verschillende soorten paddenstoelen te vinden. De ene nog mooier dan de anderen. En wie weet kom je in het bos dan ook nog wilde dieren tegen.

4. Ga naar het zwembad. Het zonnetje is vaker achter de wolken, waardoor het steeds iets kouder begint te worden. Neem daarom een duik in het zwembad. Het water is lekker warm en zwemmen is goed voor je gezondheid waardoor je ook minder snel last krijgt van een herfstdip.

5. Bestel het ultieme herfst/winter drankje! Chai Tea Latte, warme chocolademelk met slagroom, verse kaneelthee of een speciale koffie met een zoet siroopje.

6. Doe ’s avonds wat eerder een pyjama aan. Het is zo fijn om in een comfy outfit de avond door te brengen. En daarna duik je heel gemakkelijk je bed in.

7. Ga iets lekkers bakken waardoor het hele huis naar “herfst” ruikt. Een cake met koekkruiden, een appeltaart of gewoon simpele zandkoekjes.

8. Maak herfstachtige foto’s van jezelf en een vriend(in). Het is zo leuk om een grote stapel bladeren in de lucht te gooien en deze vast te leggen op foto. Jij en je vriend(in) zullen ook veel lol hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *