6x Favorieten Sissy-Boy Sale

Sissy-boy is één van mijn favoriete winkels om even naar binnen te lopen en bij de Home items te kijken. Ik ben dol op servies…

by 

Sissy-boy is één van mijn favoriete winkels om even naar binnen te lopen en bij de Home items te kijken. Ik ben dol op servies en ik heb dan ook al vaak iets bij Sissy-boy gekocht. Maar nu er ook nog Sale is, is het extra leuk om even naar binnen te lopen of om de website te bekijken. Ook ik nam weer een kijkje. Ik spotte 6 hele mooie items die ook nog eens in de Sale zijn. Hier komen ze!

Het buideltasje vind ik geweldig! Hij maakt iedere outfit compleet. Daarnaast vind ik de combinatie van zwart en goud echt een beetje magisch.

Deze scrunchie is wel echt tof voor het voorjaar en de zomer. Het lijkt haast op een sjaaltje, waardoor je er een hele mooie nonchalant look mee kan creeren.

Dit kussen zag ik bij iemand voorbij komen op instagram. Het lag in een rotan stoeltje en zag er geweldig uit. Toevallig ben ik ook rotan en heb ik ook een rotan stoeltje, dus ik denk dat hij heel mooi zou staan.

Dit Madeliefjes kussen staat al een tijdje op mijn wensenlijstje. Iedere keer dat ik ‘m zag vond ik hem zo mooi! Maar ook iedere keer vond ik hem te duur. Nu is hij lekker betaalbaar.

Vorige week kocht ik een badmat bij de Action. Een superzacht ding dat best leuk in de badkamer staat. Maar toch vind ik een ronde badmat leuker staan. Deze badmat van Sissy-boy lijkt me heel mooi voor in onze badkamer.

Tenslotte ben ik ook al een lange tijd weg van deze mooie diner borden. Ze hebben een prachtige kleur en doen mij erg denken aan de borden van HKliving. Naast deze perzikkleur zijn ze ook verkrijgbaar is zachtroze. Zo mooi!

Ga jij wel eens naar Sissy-boy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *