6x Favorieten van Sissy-boy

Het leuke aan Sissy-boy is dat je er mooie, stijlvolle en unieke items kan kopen. Momenteel is de kerstcollectie verkrijgbaar en hier zitten ontzettend veel…

by 
Sissy-boy tafel met kerst artikelen groen met rood roze

Het leuke aan Sissy-boy is dat je er mooie, stijlvolle en unieke items kan kopen. Momenteel is de kerstcollectie verkrijgbaar en hier zitten ontzettend veel mooie dingen tussen. Van leuke kerstboomdecoratie tot aan mooi servies voor de kersttafel. Maar ook buiten de kerstcollectie om kun je er vee moois vinden. Mijn favorieten van dit moment heb ik onder elkaar gezet. Hier komen ze! (Klik op de afbeelding voor meer details.)

Het glazen hanglampje vind ik heel erg mooi door de vorm en de verschillende kleuren glas. Ik weet stiekem al een plekje waar ik hem zou willen hangen.

De kerstbal met rode hartjes vind ik heel lief en verdient eigenlijk gewoon een plekje in de kerstboom.

Hoe leuk is deze hartjes slinger van brass. Hij is best lang, waardoor je er veel kanten mee op kan. Leuk op de kersttafel, een plekje aan de muur, in de kerstboom of voor het raam.

Deze kandelaar in de vorm van een croissantje is echt een eyecatcher! En toch viel mij de prijs erg mee. Zo leuk om op tafel te hebben staan tijdens een kerstbrunch.

Dit boekje is een heel leuk cadeau om weg te geven of voor jezelf te houden. Iedere dag schrijf je er een zinnetje in en dit doe je 5 jaar lang. Het is als het ware een verkort dagboekje.

Ook deze brass slinger vind ik geweldig! Er staat “Merry Christmas” en ook deze zou perfect aan de muur kunnen hangen.

Mooie items he! Er zitten heel veel leuke cadeautjes voor de feestdagen tussen, dus neem zeker even een kijkje in de winkel of de webshop.

Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *