9x Leuke DIY’s voor Halloween!

De leukste Halloween DIY’s! Halloween komt er weer aan. Deze griezelige feestdag is een perfecte gelegenheid om eens goed uit te pakken met leuke, grappige en…

by 
De leukste DIY ideeën voor Halloween

De leukste Halloween DIY’s! Halloween komt er weer aan. Deze griezelige feestdag is een perfecte gelegenheid om eens goed uit te pakken met leuke, grappige en spannende decoratie. Er is zo veel leuks te maken! Van versierde pompoenen tot aan leuke kleine Halloween DIY’s die je met kinderen kunt maken. Ik heb er een aantal opgezocht en mijn favoriete DIY voor Halloween onder elkaar gezet. Hier komen ze.

De leukste DIY ideeën voor Halloween

1 / 2 / 3
4 / 5 / 6 
7 / 8 / 9 

Het is duidelijk dat ik de DIY’s met pompoenen het leukste vind. Pompoenen passen zowel goed bij Halloween als bij de herfst en je kunt ze op allerlei manieren versieren. De pompoen met de spookjes is erg populair op Pinterest en dat snap ik heel goed. Hij is vrolijk, grappig, mooi en ook nog eens gemakkelijk om te maken.

Ook de pompoenen met de feesthoedjes zijn geweldig. Zo bij elkaar is het een feestje om naar te kijken. En hoe leuk is de pompoen met de kattenhoofdjes? Toen ikzelf een pompoen ging uithollen heb ik een uitsteekvormpje dat bedoeld is voor het maken van koekjes gebruikt. Dat werkt heel handig! Het lijkt erop dat er bij deze DIY ook gebruik is gemaakt van zo’n uitsteekvormpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *