Het leukste servies en keukendecoratie van Clayre & Eef

Eén van de fijnste momenten van het weekend is de ochtend. Heerlijk samen wakker worden. Het liefst zonder wekker, zonder afspraken en zonder werk en…

by 

Eén van de fijnste momenten van het weekend is de ochtend. Heerlijk samen wakker worden. Het liefst zonder wekker, zonder afspraken en zonder werk en school. En nu het bijna zomer is, is het extra fijn om ’s morgens de achterdeur open te zetten, zodat er frisse lucht binnenkomt. We beginnen de weekenden vaak met een uitgebreid ontbijt. Meestal horen hier warme broodjes bij en dekken we de tafel, zodat we er gezellig met z’n vieren aan kunnen eten.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een paar bordjes, bestek en glazen op tafel te zetten, maar het is eigenlijk veel leuker om de tafel extra gezellig te dekken. Tenminste dat vind ik. Vooral tijdens speciale gelegenheden als bijvoorbeeld Pasen, Moederdag, Vaderdag of een verjaardag vind ik het leuk om de ontbijttafel zo mooi mogelijk te dekken. Ik heb al best wel wat mooi servies in huis, maar stiekem ben ik altijd wel op zoek naar mooie keukendecoratie en servies als aanvulling op mijn verzameling. Hiervoor ga ik regelmatig even bij een Kringloopwinkel langs, maar word ik ook erg blij van merken als Clayre & Eef.

Clayre & Eef is zo’n mooi en lief merk. Vooral als je net als ik van servies en keukenaccessoires houdt. van prachtige borden tot aan leuke mokken. En van mooi keukentextiel tot aan de meest schattige broodmandjes. Ik ben gaan kijken op MilaTonie en daar vond ik een aantal prachtige items die ik graag met jullie wil delen.

Mijn favorieten van Clayre & Eef

Leuke items hè? Ik vind ze stuk voor stuk prachtig! De drinkglazen met de hartjes vind ik heel erg schattig. Die zijn natuurlijk de hele dag door leuk om uit te drinken. Ik vind zelf borden ook altijd leuk om te verzamelen. De ene keer ga ik voor een neutraal keramieken bord en de andere keer ga ik weer voor een opdruk. Deze met de konijntjes zal hier in huis zeker in de smaak gaan vallen. Vooral op de Paastafel zullen deze bordjes geweldig staan! En dan gecombineerd met de eierhouder en de mooie etagère. De ijzeren etagère is trouwens nog verkrijgbaar met 50% korting. Een heel goed prijsje voor zo’n prachtig ding. Hier kun je verse broodjes opleggen, maar ook verschillend schaaltjes met vers fruit, salades, jam, boter, etc. En hoe schattig is deze broodmand. Normaal ga ik voor een standaard mandjes, maar deze katoenen broodmand is wel echt heel leuk om op de ontbijttafel te hebben staan. Er zijn verschillende printjes verkrijgbaar, waardoor je ‘m helemaal kan matchen met de rest van het servies en keukendecoratie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *