Intratuin Kersttrends 2023

De kerstperiode komt er weer aan. En dat is ook duidelijk te merken. Er zijn al veel winkels waar de kerstcollectie te vinden is en…

by 

De kerstperiode komt er weer aan. En dat is ook duidelijk te merken. Er zijn al veel winkels waar de kerstcollectie te vinden is en één hiervan is Intratuin. De Intratuin wordt in oktober omgetoverd tot een prachtige kerstwinkel, vol met kerstversiering, kerstbomen, kerstverlichting en natuurlijk de kerstdorpjes. Het is heerlijk om hier doorheen te lopen en van alle mooie trends te genieten. Want ook hier is Intratuin erg goed in. Dit jaar zijn er maar liefst 6 verschillende kersttrends waarmee je je huis weer extra mooi kan versieren. Benieuwd wat de kersttrends van 2023 zijn? Ik heb ze onder elkaar gezet!

De kersttrends van 2023

Retro Revival

Ik begin gelijk met een hele mooie kersttrend, namelijk eentje die in het teken staat van Vintage en Verrassend. Van leuke kleurcombinatie tot aan speelse ornamenten. Maar ook leuke tropische kerstdecoratie vind je bij deze kersttrend. Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar het citroentje, de druiventros en het sinaasappeltje (ligt middenin de schaal op onderstaande foto). Maar ook de wat “gewonere” kerstballen zien er erg mooi uit.

Raw Mystery

De tweede kerst trend is de Raw Mystery. Het leuke aan deze stijl is dat het een eerbetoon brengt aan de onmetelijke kracht en schoonheid van onze planeet. Er is gebruik gemaakt van donkere kleuren, organische vormen, maar ook diepe tinten als paars en oker-oranje. Zo bij elkaar ziet het er haast magisch uit. Ik ben erg benieuwd naar de ornamenten met het marmer-effect.

Balanced Home

Hou je meer van een rustige sfeer, dan is de Balanced Home kersttrend waarschijnlijk iets voor jou. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, pasteltinten en natuurtinten. Ze blenden prachtig in de kerstboom, waardoor je een hele fijne serene sfeer creëert.

Warm Glamour

Tussen de kersttrends van Intratuin vind je de prachtige trend Warm Glamour. Deze trend bestaat uit kerstdecoratie dat geïnspireerd is op de schitterende Art-Deco stijl van The Great Gatsby. Warme kleuren, stijlvolle kleuren, en mooie dessins. Het straalt één en al luxe uit. De toevoeging van fluweel vind ik ook erg mooi. Ik ben erg benieuwd hoe ze er in de winkel uitzien.

Christmas Blues

Een traditionele eigentijdse stijl

Ben je dit jaar tijdens de feestdagen op zoek naar een traditionele én eigentijdse stijl? Laat je dan inspireren door de kersttrend Christmas Blues, waarin een vleugje nostalgie samenkomt met de hedendaagse stijl. Denk aan kerstballen met klassieke kerstkleuren of Delftsblauwe versieringen. 

Christmas Classics

Voor veel mensen zijn de kleuren rood, groen en zilver dé kleuren die bij kerst horen. Deze Kersttrend blijft populair en is dan ook zeker bij de Intratuin te vinden. Van mooie kerstballen tot aan hertjes. Maar ook notenkrakers en leuke ouderwetse hangertjes. Bij het zien van deze trend wil je vast op de bank duiken en een ultieme kerstfilm kijken.

Welke van deze kersttrends van Intratuin vind jij het mooist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *