Leuke decoratie voor een jongenslaapkamer

Een kinderkamer decoreren is heel erg leuk om te doen. Je kan de kinderkamer door jouw kind zelf in laten richten, er een leuk thema…

by 

Een kinderkamer decoreren is heel erg leuk om te doen. Je kan de kinderkamer door jouw kind zelf in laten richten, er een leuk thema aan koppelen of gewoon allerlei leuke kinderkamer decoratie bij elkaar zoeken en er een gezellig geheel van maken. De kinderkamer van Tim is een heerlijke slaapkamer waar hij fijn kan slapen en spelen tegelijk. Hij is dol op knuffels, boekjes en auto’s, dus deze mochten zeker niet ontbreken. Het leek mij leuk om de kinderkamer decoratie op dit lieve kamertje extra uit te lichten ter inspiratie. Mocht je nog opzoek zijn naar lieve spulletjes voor een jongensslaapkamer, dan ben je hier op het goede adres!

Leuke kinderkamer decoratie voor een jongenskamer

1. Grote giraffe knuffel / 2. Wandrekje kinderkamer / 3. Katoenen vlaggetjes / 4. Dekbedovertrek auto’s en voertuigen / 5. Grote walvis knuffel / 6. Groot bruin kussen / 7. Opbergmand eikel / 8. Grote olifant knuffel / 9. Autobaan vloerkleed

Ik vind deze decoratie voor een jongenskamer zo schattig! Het zijn allemaal rustige kleuren, waardoor het ook perfect is als het kamertje niet heel groot is. De grote giraffe knuffel is een grote favoriet hier in huis. Die van ons is alleen af en toe een beetje onhandig, omdat hij wel eens opvalt. Maar er wordt veel op z’n rug gezeten en door de kamer mee gelopen. Zo grappig om te zien!

Naast de giraffe knuffel zijn er nog veel meer leuke knuffels om de kinderkamer mee te decoreren. Deze olifant en deze walvis vind ik ook zo tof! Tim heeft ook een grote walvis knuffel, maar deze is van Sostrene grene. Hij lijkt er wel erg op.

Het vloerkleed met de autobaan is heel decoratief voor de jongensslaapkamer, maar wordt ook veel gebruikt om op te spelen. Vooral die kleine houten autootjes passen er goed op.

Voor het raam heb ik katoenen vlaggetjes gehangen. Wel anderen dan deze, maar het verschilt niet veel. Het maakt de kinderkamer nog gezelliger en feestelijker en ik vind het daarom echt een hele leuke toevoeging voor iedere kinder- en babykamer!

Het vinden van leuke wanddecoratie voor een kinderkamer vind ik best nog wel lastig. Daarom ben ik voor een houten wandrek gegaan. Dit is perfect om boekjes in te zetten en het op te vullen met kleine lieve knuffeltjes. Het houten wandrek voor boekjes heb ikzelf gemaakt. Dit is de werkbeschrijving voor het wandrek. Ben je niet zo handig, dan zou je ook twee of drie van deze wandrekjes op kunnen hangen.

En tenslotte is een opbergmand wel heel sfeervol en praktisch. Tim heeft er eentje vol met zijn treinbaan. Wanneer hij hier mee gaat spelen hoeft hij alleen maar de opbergmand te pakken. Ideaal!

Vind jij kinderkamers ook zo lief?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *