Mijn favorieten juni 2023

Mijn Favorieten Van De Maand Juni

by 

Mijn Favorieten Van De Maand Juni

  1. Dit soort kussentjes vind ik heel erg leuk. Volgens mij is hij lekker zacht en ook de vorm vind ik heel tof. Het is dat het groene kleurtje net niet in mijn interieur past, anders had ik hem zeker besteld. Helemaal nu ik weet dat hij in de Sale is bij Hema voor €7,00.
  2. Ook dit kussentje staat op mijn lijstje van favorieten. Deze heb ik al in de winkel zien liggen en eigenlijk sprak hij mij gelijk aan. Ik wist eigenlijk niet dat het een rechthoekig kussenhoesje is, maar dat maakt hem nog wel leuker. Binnenkort ga ik weer even naar de Hema toe, want ook deze kussenhoes is in de Sale en kost nu nog meer €8,00.
  3. Een nieuw item van IKEA; Buskbo. Ik zag hem een tijdje geleden ergens voorbij komen en toen werd hij gebruikt als (boeken)kastje op een kinderkamer. Het zag er zo schattig uit! Helaas vind ik hem toch nog net wat te duur, maar leuk is hij zeker!
  4. Dit tasje van H&M is zoooo leuk! Hij zit in mijn winkelmandje en ik wacht nu alleen nog even totdat er een kortingscode voorbij komt. Niet dat hij heel duur is, maar aangezien ik net een tas gekocht heb, moet ik toch even geduld hebben.
  5. Het laatste jaar drink ik enorm veel Latte Macchiato’s met havermelk. Er gaat volgens mij geen dacht voorbij dat ik het niet drink. We hebben een Dulce Gusto apparaat en deze werkt prima, maar ooit zou ik wel graag zo’n mooi koffieapparaat van Create aan mijn keuken willen toevoegen. Het ziet er zo gezellig uit en ook dit kleurtje vind ik helemaal geweldig!
  6. Deze cocktailglazen kwam ik toevallig tegen toen ik iets anders aan het zoeken was. Ze zijn van het merk &k Amsterdam en per twee betaal je €32,50. Niet bepaald goedkoop, maar ook deze cocktailglazen verdienen een plekje tussen mijn favorieten van deze maand.
  7. Dit voorraadpotje pas natuurlijk perfect bij het koffieapparaat! Ik vind hem mega schattig. Hij is alleen niet zo heel erg groot, dus ik zou zo even niet weten wat je erin zou kunnen doen. Misschien suiker? Of snoepjes? Hij kost in ieder geval nu maar €5,00 bij Hema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *