Mijn favorieten van IKEA

Eens in de zoveel tijd is het erg leuk om een bezoekje te brengen aan IKEA. Ze vernieuwen tegenwoordig vaker het assortiment en ook vind…

by 
IKEA haas goud wandkleed glazen sinasappelboom

Eens in de zoveel tijd is het erg leuk om een bezoekje te brengen aan IKEA. Ze vernieuwen tegenwoordig vaker het assortiment en ook vind je er vaak handige keukenspulletjes. Ik vind het erg leuk om door IKEA te lopen, maar toch moet ik ook toegeven dat het me soms een beetje te veel wordt. Ik zie te veel, waardoor ik óf heel lang in de IKEA blijf hangen óf ik juist te snel ga waardoor ik veel dingen over het hoofd zie. Het is dan ook erg fijn dat er een webshop is waar je lekker vanuit de bank door heen kan scrollen. Gewoon op je eigen tempo. Dit besloot ik weer eens te gaan doen. Met een grote kop thee plofte ik op de bank en vond ik een aantal hele leuke items die ik graag met jullie wil delen. Hier komen ze!

Leuke items van IKEA

IKEA item citrusboom woppe kast sällskaplig glazen tolkning bank häggmispel haas glazen blandskog wandkleed

Ik heb een kleine zwak voor citrusboompjes. Vooral in de zomer vind ik ze geweldig, maar ook nu zijn ze erg leuk. Inmiddels heb ik een klein sinaasappelboompje en een wat grotere citroenboom. Ze vragen wat verzorging, maar als je het goed doet, dan gaan ze ook erg lekker ruiken.

Het Moppe ladenkastje is al een lange tijd in het assortiment. Er stond wel bij dat hij “nieuw” is, maar als kind had ik hem al, dus zo nieuw is hij niet. Misschien dat hij nu gemaakt is van duurzaam hout of net wat groter of kleiner is. Hij blijft in ieder geval erg leuk om te hebben. En wist je dat je er ook een leuk boekenrekje voor op een kinderkamer van kan maken? Je haalt hiervoor de lades eruit en aan de achterkant bevestig je 4 poten. In de lege vakken kun je nu boekjes zetten. Super schattig!

Het viel me ook dat IKEA hele mooie champagne en wijnglazen heeft. Ze doen me erg denken aan het glaswerk van ZARA Home alleen dan goedkoper. De champagne coupes zijn misschien wat lastig om uit te drinken, maar het staat natuurlijk wel fantastisch tijdens een feestje.

Het is dat ik geen plek heb voor dit rotan bankje, want anders had ik hem graag in de hal willen hebben. Je kan er namelijk ook spulletjes in doen als bijvoorbeeld mutsen, sjaals en handschoenen. Handig!

Deze gouden haas is wel echt een grote favoriet en ik kan niet wachten om hem in huis te halen. Hij wordt namelijk niet bezorgd…. Ik weet nog niet precies waar ik hem ga ophangen, maar hij krijgt in ieder geval een heel leuk plekje.

Ook dit wanddoek vind ik heel tof! Hier heb ik helaas geen plekje voor, maar toch is hij een prachtige eyecatcher mocht je nog op zoek zijn naar iets leuk voor aan de wand.

Wat is jouw favoriete items van IKEA?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *