Leuke kleurrijke kerst ornamenten van Big Bazar

De winkels liggen momenteel vol met de leuke kerstdecoratie. En ieder jaar lijken er ook meer verschillende kerstballen en kerst ornamenten bij te komen. Het…

by 

De winkels liggen momenteel vol met de leuke kerstdecoratie. En ieder jaar lijken er ook meer verschillende kerstballen en kerst ornamenten bij te komen. Het is zo leuk om te zien dat je eigenlijk bij iedereen in huis wel een andere kerstboom staan. De ene kerstboom is traditioneel versierd met rode, zilveren of gouden kerstballen en de andere kerstboom hangt vol met de meest kleurrijke hangers die totaal niets met kerst te maken hebben. Als we nog even wachten dan kun je alle kerstdecoratie weer voor een klein prijsje aanschaffen, maar dan loop je natuurlijk wel het risico dat de mooiste kerstspullen uitverkocht zijn.

Zo kwam ik hele leuke kerst ornamenten tegen bij de Big Bazar. Ze vielen gelijk op vanwege de leuke kleurtjes en daarom nam ik er twee mee. Mijn dochter is dol op alles wat met regenbogen te maken heeft en ook ik vind het heel leuk om toch wat kleur aan de kerstboom toe te voegen. Ik vind ze heel erg tof! Ze zien er best wel chique uit, terwijl het gewoon plastic is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze kapot vallen.

Prijs: €1,49 per stuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *