5 Tips voor een lekker warm bed

De nachten beginnen steeds kouder te worden. En aangezien we momenteel zo min mogelijk de verwarming aan willen hebben, is het goed om ervoor te…

by 

De nachten beginnen steeds kouder te worden. En aangezien we momenteel zo min mogelijk de verwarming aan willen hebben, is het goed om ervoor te zorgen dat je het niet koud gaat krijgen de komende maanden. Ik heb hier zelf evht een hekel aan. Vooral koude voeten vind ik erg vervelend. Nee, geef mij maar een lekker warm bedje.

Met deze 5 tips krijg je gelijk een lekker warm bed en wordt het nóg moeilijker om je bed uit te komen. (Sorry!)

Een flanellen dekbedovertrek

Een flanellen dekbedovertrek is zó lekker warm! Het is warmer dan een katoenen dekbedovertrek en het voelt ook nog eens lekker zacht aan. Wij hebben er momenteel één van Snurk en hij is zo fijn! Heerlijk zacht en lekker groot.

Een onderdeken

Heb je wel eens gehoord van een onderdeken? Dit is een deken die je op je matras legt. Het zorgt voor extra warmte en maakt het matras extra zacht. Hierdoor heb je gelijk het gevoel alsof je op een wolk ligt te slapen. De eerste keer dat ik op een onderdeken sliep was in een hotel. Ik vond het zo fijn! Je zakt er een beetje in weg, zonder dat het steun weg neemt.

Extra plaid

Een dubbel dekbed is heerlijk, maar heb je al snel last van koude voeten, dan is het ook wel heel fijn om een extra plaid over het voeteneinde te leggen. Het voorkomt tocht bij het voeteneind en daarnaast staat het heel erg mooi om een plaid half over het dekbed te hebben liggen. Ga voor een groot plaid in de kleuren van de slaapkamer om een beetje een hotel sfeer te creëeren.

Een heerlijke pyjama

Er zijn zo veel leuke pyjama’s verkrijgbaar waarin je het liefst de hele dag in huis zou willen doorbrengen. Ze zitten heerlijk, zijn lekker warm en hoe leuk is het om matching pyjama’s te hebben! Vooral tijdens de wintermaanden vind ik het fijn om een pyjamabroek te dragen. Je kunt gemakkelijker je bed uit komen en wanneer ik er ’s nachts voor mijn kinderen uit moet, word ik niet zo snel koud.

Extra groot dekbed

Schaf een extra groot dekbed aan. Een dekbed die net wat groter is dan jouw bed. Dit is zo veel fijner! Vooral als je je bed met iemand deelt, is het wel erg prettig als jullie allebei voldoende onder de deken kunnen liggen. En het staat ook erg mooi wanneer het dekbed helemaal over het bed heen valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *