5 Tips voor een lekker warm bed

De nachten beginnen steeds kouder te worden. En aangezien we momenteel zo min mogelijk de verwarming aan willen hebben, is het goed om ervoor te…

by 

De nachten beginnen steeds kouder te worden. En aangezien we momenteel zo min mogelijk de verwarming aan willen hebben, is het goed om ervoor te zorgen dat je het niet koud gaat krijgen de komende maanden. Met deze 5 tips krijg je gelijk een lekker warm bed en wordt het nóg moeilijker om je bed uit te komen. (Sorry!)

Een flanellen dekbedovertrek

Een flanellen dekbedovertrek is zó lekker warm! Het is warmer dan een katoenen dekbedovertrek en het voelt ook nog eens lekker zacht aan.

Een onderdeken

Heb je wel eens gehoord van een onderdeken? Dit is een deken die je op je matras legt. Het zorgt voor extra warmte en maakt het matras extra zacht. Hierdoor heb je gelijk het gevoel alsof je op een wolk ligt te slapen.

Extra plaid

Een dubbel dekbed is heerlijk, maar heb je al snel last van koude voeten, dan is het ook wel heel fijn om een extra plaid over het voeteneinde te leggen. Daarnaast staat het heel erg mooi om een plaid half over het dekbed te hebben liggen.

Een heerlijke pyjama

Er zijn zo veel leuke pyjama’s verkrijgbaar waarin je het liefst de hele dag in huis zou willen doorbrengen. Ze zitten heerlijk, zijn lekker warm en hoe leuk is het om matching pyjama’s te hebben!

Extra groot dekbed

Schaf een extra groot dekbed aan. Een dekbed die net wat groter is dan jouw bed. Vooral als je je bed met iemand deelt, is het wel erg prettig als jullie allebei voldoende onder de deken kunnen liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *