WithLove serie | When Calls the Heart serie

Minimaal één keer per week zet ik mijzelf op de bank en kijk ik televisie of een film / serie via een streamingdienst. Vooral het…

by 

Minimaal één keer per week zet ik mijzelf op de bank en kijk ik televisie of een film / serie via een streamingdienst. Vooral het kijken van een leuke serie vind ik heel fijn. Je kan het op iedere moment uitzetten en ik heb vaak dat ik helemaal in een serie op ga en heel graag wil weten hoe het verder gaat. Het komt zelfs voor dat ik in bed lig en nog met de serie bezig ben. Het ene moment kijk ik een serie of een film graag samen met mijn man en de andere keer vind ik het ook erg fijn om alleen een romantische of zoetsappige serie te kijken. Chocolade erbij, kopje thee erbij en genieten maar.

Ik ben een groot liefhebber van streamingdiensten. Het werkt gemakkelijk via een app en er zit geen reclame in verwerkt. Een streamingdienst die ik onlangs uit mocht proberen is WithLove. Kennen jullie deze streamingsdienst al? Ik kende het nog niet, maar toen ik het aanbod zag, kon ik niet wachten om er aan te beginnen!

De reden dat ik WithLove mocht uitproberen was vanwege de serie “When Calls the Heart”. Deze serie is in Nederland nog niet zo bekend, maar in Amerika razend populair. Er zijn inmiddels als 9 seizoenen gemaakt en de serie heeft al heel wat kijkcijfer records verbroken. Het werd daarom tijd om ook kennis te maken met deze populaire serie.

Review “When Calls the Heart”

De serie “When Calls the Heart” is een romantische serie die zich afspeelt in een klein dorpje genaamd “Hope Valley”. Dit klinkt al enorm Amerikaans, maar toch vind ik dat wel grappig. Elizabeth Thatcher gaat in 1910 werken als lerares in het dorpje en wordt verliefd op de knappe Jack Thornton. Door de serie heen ontmoet Elizabeth ook Lucas en Nathan. Ze raakt bevriend en beleefd mooie momenten. Zou er meer dan vriendschap in zitten?

Praten over een serie zorgt er vaak voor dat je nieuwsgierig wordt, maar toch geeft een trailer van een film of serie vaak veel beter weer wat je kunt verwachten. Ik kan mij namelijk goed voorstellen dat je het van tevoren wat te “Amerikaans” vindt. Dat had ik zelf ook! Maar bij het zien van de trailer voelde ik wel dat de sfeer, de karakters en de verhaallijnen heerlijk zijn om naar te kijken. Ik kan het daarom zeker aanraden om even de trailer te bekijken.

Trailer “When Calls the Heart”.

Ervaring WithLove.tv

Naast de mooie serie “When Calls the Heart” heb ik ook gekeken bij het andere aanbod van WithLove. Ik moet zeggen dat ik niet zo enthousiast werd door de afbeeldingen die bij de films en series weergegeven worden. Dit ziet er “gemaakt uit” en persoonlijk hou ik daar niet zo van. Maar net als bij “When Calls the Heart” is dit toch wel misleidend. Zodra je een serie of film begint te kijken merk je dat er meer sfeer en diepte in zit. Er zit een goede verhaallijn in en je krijgt een band met de goede karakters in de serie. Als ze de afbeeldingen aan zouden passen, dan weet ik zeker dat het veel meer kijkers zou gaan trekken, omdat de series wel echt goed in elkaar zitten en ze zijn zeker niet minder van kwaliteit als bij de streamingdiensten als Netflix en Videoland.

Het is erg leuk om eens in de zoveel tijd een mooie serie te kijken. Op WithLove vind je een verrassend groot aanbod aan romantische films en series en mocht je het een keer willen proberen, dan kan je 7 dagen gratis kijken. Zo weet je zeker of het wat voor jou is.

Meer informatie over WithLove.tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *