Motivatie voor het nieuwe jaar

Heb jij goede voornemens voor dit nieuwe jaar? Vaker leuke dingen doen, gezonder leven, meer tijd doorbrengen met je vrienden, familie of gezin? Er zijn…

by 
motivatie voor het nieuwe jaar

Heb jij goede voornemens voor dit nieuwe jaar? Vaker leuke dingen doen, gezonder leven, meer tijd doorbrengen met je vrienden, familie of gezin? Er zijn heel wat goede voornemens te bedenken, maar wist je dat het erg belangrijk is om lekker in je vel te zitten voordat je je goede voornemens echt kan realiseren? Daarom een paar tips om het jaar extra goed te beginnen, zodat het een heerlijk jaar voor je gaat worden.

Motivatie voor het nieuwe jaar – Zo begin je het jaar extra goed

Slapen

Eén van de belangrijkste dingen om lekker in je vel te zitten, om je zo goed mogelijk te kunnen focussen en om zo veel mogelijk uit je dag te kunnen halen is door voldoende te slapen. Slapen tijdens de wintermaanden is juist heel erg fijn, dus maak daar gebruik van. Ga niet te laat naar bed. Je zal zien dat je lichaam hier aan gaat wennen en je ’s morgens ook gemakkelijker te bed uit kan komen.

Wees lief voor jezelf

We weten het eigenlijk allemaal wel dat we goed voor onszelf moeten zorgen, maar toch mag het vaak wel wat meer. Even een dagje helemaal niets doen, lekker lang onder de douche of in bed, wat vrije momenten plannen in je agenda of lekker lang uitslapen. Luister naar je lichaam. Ben je moe, pak je rust. Heb je geen zin in een bepaalde afspraak, verplaats hem dan. Er zijn al enorm veel verplichtingen, dus even een momentje voor jezelf is heel belangrijk.

Wees lief voor anderen

Door lief voor anderen te zijn, zal je zien dat er een soort van wisselwerking ontstaat. Er ontstaat positiviteit, warmte en gezelligheid. Omring je met dierbare mensen, maar wees ook lief voor onbekenden. Door op deze manier in het leven te staan, zal je er zelf ook van stralen en genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *