De Leukste Filmlocaties Uit Emily In Paris

Bron Yes, yes, yes!! Het nieuwe seizoen van Emily in Paris is op Netflix te vinden! Vanaf de allereerste aflevering van seizoen 1 was ik…

by 
Emily in Paris cover Netflix

Bron

Yes, yes, yes!! Het nieuwe seizoen van Emily in Paris is op Netflix te vinden! Vanaf de allereerste aflevering van seizoen 1 was ik al weg van deze leuke serie, maar helaas was het door de pandemie, voor de makers van Emily in Paris, een lange tijd niet mogelijk om een nieuw seizoen op te nemen. Maar het is nu toch gelukt!

Mocht je deze serie nog niet kennen, dan is het zeker aan te raden. Vooral als je van Parijs, fashion en van vlotte vrouwen series houdt. Tijdens deze serie krijg je gelijk een prachtig beeld van Parijs en daarom leek het mij leuk om de leukste filmlocaties uit Emily in Paris onder elkaar te zetten. Dus hier komen ze!

GABRIEL’S RESTAURANT

restaurant gabriel emily in paris les deux compères
Bron

De eerste filmlocatie uit Emily in Paris is natuurlijk het restaurant van Gabriël. Het is alleen wel grappig om te weten dat het restaurant eigenlijk een Italiaans restaurant is en “Terra Nera” heet. Het is dus geen Frans restaurant, maar wel heel erg leuk om even te bezoeken voor een hapje of een drankje.


LE CAFÉ DE L’HOMME

Le Café de L’homme emily in paris netflix parijs
Bron

Le Café de L’Homme is de locatie waar de lancering van een nieuw parfum wordt gevierd Deze Parijse brasserie heeft een prachtige uitzicht op de Eiffeltoren en is daarom gelijk een hele romantische locatie. Daarnaast kun je er heerlijke Franse gerechten bestellen, waardoor je avondje helemaal niet meer stuk kan. Ik vraag mij alleen wel af of het een beetje betaalbaar is…


PANTHÉON

Phantéon parijs emily in paris netflix
Bron

Aan het begin van de serie Emily in Paris zet ze een punt achter haar relatie. Dit doet ze bij het Panthéon. Het is een monument waar vele bekende mensen begraven liggen.


QUARTIER LATIN

Quartier latin parijs emily in paris netflix
Bron

Het is niet een hele mooie filmlocatie, maar wil je het appartement van Emily bezoeken, dan moet je in het vijfde arrondissement, midden in het “Quartier Latin”, aan het romantische “Place de l’Estrade” zijn.


PALAIS / OPÉRA GARNIER

Palais opera garnier parijs emily in paris netflix
Bron

In het Opéra Garnier ging Emily de voorstelling van het Zwanenmeer kijken. Het prachtige operahuis werd gebouwd in de 19de eeuw en zeker de moeite waard om te bezoeken.


RUE DE L’ABREUVOIR

Rue de la l’abreuvoir parijs emily in paris netflix
Bron

Halverwege seizoen 1 zitten Mindy en Emily voor een campagne op een bed. Deze scène is hier opgenomen! Op deze plek besloot Emily haar Instagram weer te gaan gebruiken en dat maakt de serie nog leuker.


PONT ALEXANDRE III

Point alexandre III 3 parijs emily in paris netflix
Bron

The Pont Alexandre III is een populaire plek voor het maken van films en shoots. Niet zo gek, want het is een waanzinnige locatie!


CAFÉ DE FLORE

café de flore parijs emily in paris netflix
Bron

Café de Flore is het café waar Emily een afspraakje had met Thomas. Het is te vinden in de bruisende wijk Saint-German-des-Prés en was vroeger de plek voor wereld beroemde schrijvers, dichters en filosofen.


JARDIN DU PALAIS-ROYAL

Jardin du palais royal parijs emily in paris netflix
Bron

Tijdens de pauze gaat Emily vaak naar het park “Jardin du Palais- Royal”. Hier ontmoet ze Mindy voor de eerste keer. Dit prachtige park is te vinden in het centrum van Parijs, vlak bij het Louvre en is een ideale plek om lekker te genieten van een Franse lunch of picknick.


LA MONNAIE DE PARIS

La monnaie de paris parijs emily in paris netflix
Bron

La Monnaie de Paris is de locatie waar Pierre een onvergetelijke fashionshow had. Daarnaast wordt deze locatie ook wel de Parijse Munt genoemd waar al sinds de jaren 800 de Franse munten worden gemaakt.


LA BOULANGERIE MODERNE

La boulangerie Moderne parijs emily in paris netflix
Bron

La Boulangerie Moderne is een bakker en komt regelmatig voor in de serie. Het bakkerijtjes staat bekend om haar goede patisserie om lekkere croissants en baguettes kun halen.


LA MAISON ROSE

La maison rose parijs emily in paris netflix
Bron

De laatste filmlocatie is La Maison Rose. Hier zou ikzelf ook nog graag heen willen. Het is waarschijnlijk ook de meest gefotografeerde locatie van Montmartre en het lijkt me geweldig om daar iets te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *